Джина Карано, актрисата, която миналата седмица беше уволнена от сериала Мандалореца“,

...
Джина Карано, актрисата, която миналата седмица беше уволнена от сериала Мандалореца“,
Коментари Харесай

Джина Карано ще вдига бунт срещу „Дисни"

Джина Карано, актрисата, която миналата седмица беше уволнена от сериала „ Мандалореца “, прикани за протест против „ Дисни “, на  има единствено добри думи за някогашния си колега Педро Паскал, макар че споделя, че той е направил " някои обидни неща ".

В ново изявление за „ Шоуто на Бен Шапиро “ актрисата с консервативни възгледи говори за уволнението си от „ Лукасфилм “, заяви USA Today. То дойде, след като тя показа голям брой спорни изявления в обществените медии, които доведоха до появяването на всеобщи апели за уволнението ѝ и до акцията #FireGinaCarano (Уволнете Джина Карано). (А след уволнението консерваторите стартираха кампания с хаштага #CancelDisneyPlus - Отхвърлете Дисни+).

В поста, който постави край присъединяване ѝ в сериала „ Мандалорецът “, (и вероятно на всичките ѝ очаквания да попадне още веднъж в света на „ Междузвездни войни “) тя оприличи положението, в което се намират хората с консервативни възгледи в Съединени американски щати, с ситуацията на евреите в Германия по време на Холокоста. 

След новината почитателите приканиха „ Дисни “ да не уволнява Паскал, който в туит от 2018 година, също се позовава на Холокоста, като беше направил сравнение сред имигрантските деца без документи, затворени в кафези, с евреите в германските концентрационни лагери.

Но за Дисни този статус беше единствено последната капка. В по-ранни туитове Карано се подиграваше с новите местоимения, на които държат някои транс хора, както и с носенето на маски като противоепидемична мярка.

Карано сподели, че е очаквала уволняване, само че е научила за него чрез обществените мрежи и новинарските репортажи, преди да получи имейл от „ Дисни “, потвърждаващ, че към този момент не е в сериала. Тя споделя, че задачата на нейния туит е била „ да събере хората дружно “ и, че „ благородният дух на еврейския народ е въодушевяващ за нея “. Актрисата, обясни, че е научила, че „ Дисни “ следи хаштага #FireGinaCarano, когато инцидентно й е изпратен „ осведомителски “ имейл, който ѝ разкрил, че има поддръжка в екипа.  Освен това имала чувството, че откогато почнали фотосите на на „ Мандалорецът “, я следили още по-внимателно.

„ Те са били на всички места около мен и са ме следили като ястреби “, сподели Карано.  „ Работехме дружно и те можеха да говорят каквото си желаят. Моят проблем беше, че  не бях съгласна с това, което говореха “. 

„ Бях готова да бъда изгонена по всяко време, тъй като съм виждала това да се случва на много хора. Виждах погледите им. Виждах тормоза, и знаех, че е единствено въпрос на време за дойдат и за мен, на реших да остана вярно на себе си и да не се предам без пердах — и няма да съм сама. Добре пристигнали в протеста! “.

Карано също по този начин съобщи, че знае история за „ Дисни “ която би обърнала наопаки описа на медиите. Но сега не може  да приказва за нея, тъй като ще сложи в заплаха другар, а „ всеки се опасява за работата си “.  

Но за някогашния си сътрудник в основната роля Карано бе безапелационна:  " Обожавам Педро. Знам, че е споделил и направил някои обидни неща. Не мисля, че публикуването на чийто да е персонален телефонен номер в обществените мрежи е добра концепция ", сподели тя за актьора, пуснал в Туитър персоналния телефонен номер на сенатор Тед Круз в началото на януари след щурма на Капитолия.  " Но откакто разбрахме, че политическите убеждения малко се разграничават, ние се споразумяхме, че сме преди всичко хора. И приятели. "

Карано сподели, че знае, че както демократите, по този начин и републиканците " се опитват да ги разделят " с Паскал, защото и двамата мощно държат на убежденията си. „ Предполагам, че сме на по-различни позиции, защото сме преживели различни неща. Знам, че и двамата сме сбъркали с туитовете си. Не сме съвършени, ние сме хора. И той не е неприятен човек. Той е превъзходен “  

Бившата ММА състезателка ​​обсъди и поста, довел до нейното уволняване, на който беше изобразена еврейка, бягаща от хора с бухалки през Украйна през 1941 година

  " Евреите са били гонени и бити по улиците не от нацистки бойци, а от личните им съседи ... даже от децата ", написа в обявата.  „ Тъй като историята е редактирана, множеството хора през днешния ден не осъзнават, че с цел да стигнат до точката, в която нацистките бойци лесно са могли да приберат хиляди евреи, държавното управление първо е предиздвикало личните им съседи да ги ненавиждат, просто тъй като са евреи. Как това се различава от сегашната обстановка, когато толкоз доста хора са ненавиждани, заради политическите им възгледи? "  

Наскоро бе обявено, че съвместно с Daily Wire, чийто съосновател е Шапиро, Карано ще продуцира и да взе участие в иден нов филм, откакто е била отхвърлена и от своята агенция United Talents.

„ Това е единствено началото ", написа Карано по това време в Twitter. „ Добре пристигнали в протеста “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР